El blog de Aladinia

Sopar amb les estrelles a l’Observatori Fabra: una nit màgica

Si voleu passar una vetllada diferent o si esteu pensant en fer un sopar romàntic, no us podeu perdre una experiència única a Barcelona: sopar amb les estrelles a l’Observatori Fabra.

Guía de regalos para mujeres

Un lloc privilegiat amb unes vistes espectaculars a la ciutat. A més, hi podreu gaudir d’una gastronomia exquisida i d’unes interessants xerrades sobre astronomia.

L’empresa Sternalia s’encarrega d’organitzar esdeveniments i projectes culturals i científics. Gràcies a ells, avui en dia es pot viure una activitat original com és el sopar amb les estrelles.

Una oportunitat ideal per gaudir d’una nit inoblidable a Barcelona.

Sopar amb les estrelles a Observatori Fabra Barcelona

Sopar amb estrelles a l’Observatori Fabra de Barcelona: consells i informació

Fer un sopar en un lloc tant idíl•lic com és l’Observatori Fabra és una sort. Si us agrada la idea però voleu saber-ne més, aquí us donarem tota la informació que necessiteu saber.

1. Com arribar a l’Observatori Fabra

L’Observatori Fabra es troba molt a prop del Parc d’Atraccions del Tibidabo. Per arribar-hi haureu d’agafar la carretera de Vallvidrera que puja al Tibidabo, la BV-1418, i girar pel Camí de l’Observatori. Trobareu un cartell que indicarà “Observatori Fabra”.

2. Quan es fa el sopar amb les estrelles

L’activitat es fa sempre en època d’estiu, ja que la temperatura de nit és més agradable en aquesta estació. La temporada va de juny a octubre i es realitza de dimarts a diumenge.

Les dates disponibles del sopar amb les estrelles de 2018 van des del 8 de juny al 7 d’octubre. Gairebé 5 mesos en els que un s’ha de decidir amb la major antelació possible per aprofitar l’ocasió perfecta.

3. Com és l’activitat

L’activitat té inici al vespre, cap a les 20:30h (el pàrking obre a les 20:00h). Només arribar us rebran amb una copa de cava de benvinguda.

Observatori Fabra sopar amb estrelles

Entrada a l’Observatori Fabra (Barcelona)

Acte seguit podreu contemplar des del seu mirador les precioses vistes panoràmiques de Barcelona. És temps per a fer fotos i admirar tranquil•lament tota la ciutat.

Sopar amb estrelles: mirador Observatori Fabra

Vistes panoràmiques de Barcelona des del mirador de l’Observatori Fabra

Cap a les 21:00h de la nit us trobareu a la terrassa a l’aire lliure en la qual gaudireu d’un autèntic sopar de categoria. Durant el sopar podreu seguir admirant les vistes a la ciutat mentre el sol es va ponent fins que es queda una nit estrellada.

Sopar amb les estrelles Barcelona

Inici del sopar amb les estrelles a la terrassa de l’Observatori Fabra

Després de sopar, us faran una xerrada de divulgació científica. Una conferència d’uns 30 minuts en la descobrireu coses molt interessants i curioses sobre astronomia. També tindreu oportunitat de visitar el museu i la sala noucentista.

Guía de regalos para hombres

Finalment, tindreu accés a la sala de la gran cúpula on es troba un telescopi de 1904. És considerat un dels més grans i antics d’Europa. Allà podreu observar constel•lacions, estrelles i gran part del sistema solar.

Sopar amb les estrelles: telescopi Observatori Fabra

Oservació astronòmica amb el telescopi de l’Observatori Fabra

L’activitat arriba al final cap a les 00:00h de la nit.

4. Opinions

Josep M. (06/09/17)
Una vetllada entranyable. Va ser una nit molt agradable, un sopar entranyable, el menjar estava molt bo i la conferència molt enriquidora, pedagògica i comprensible. Molt recomanable pel que vulgui gaudir d’una una vetllada molt especial.

Marta Costa (23/08/17)
Fantàstic! Activitat molt interessant, vistes precioses de la ciutat de Barcelona i recorregut per l’observatori amb explicacions molt amplies de la seva història. Vam poder fer un avistament de Júpiter amb el telescopi original de l’observatori. Molt recomanable!!!

Esther Porta (06/08/17)
Molt bona experiència i recomanable. Va ser una vetllada molt agradable, el sopar molt sorprenent i bo acompanyat d’un vi correcte. L’entorn fa una nit especial i les vistes de Barcelona són espectaculars. La conferencia va ser molt interessant i amena. La visita també ens va agradar molt i vam tenir l’oportunitat de veure la Lluna amb un telescopi centenari, és una bona experiència. Molt bona organització al llarg de tota la nit.

5. Preu

Si voleu aprofitar descomptes, a Aladinia trobareu l’oferta del sopar amb les estrelles amb el Menú Observatori.

6. Menú

El restaurant de l’Observatori Fabra ofereix vàries propostes gastronòmiques per a poder triar entre una gran varietat de menús. També compten amb menús infantils, per a vegetarians i adaptats a intoleràncies o al•lèrgies.

El Menú Observatori inclou dos aperitius, un primer i un segon plat, postre i begudes (vins o cava, aigua i cafè). Els plats us sorprendran gratament per la seva creativitat, colors, textures i sabors.

Menú sopar amb les estrelles

Postres de xocolata del sopar amb les estrelles

Esperem que pugueu descobrir l’Observatori Fabra ben aviat i gaudir del sopar amb les estrelles. Una experiència ideal per celebrar un aniversari o per parelles que vulguin una nit romàntica.

Un sopar tranquil i elegant en un paratge molt especial. En definitiva, un lloc per enamorar-se 🙂

Sopar amb les estrelles a l'Observatori Fabra de Barcelona